fredag 31 maj 2013

Resfredag: Gårdagens mest uppskattade telefonsamtal...

... kom från Vulkanresor, som har hand om min och systerns bokning till Island om drygt en månad:

- "Hej, jag ringer från Vulkanresor. Tyvärr har stället ni skulle bo på dubbelbokat sig. Vi har istället bokat in er på ett fyrstjärnigt hotell, där frukost såklart ingår. Det är okej va?"

Eh. Ja! Vi hade bokat en studiolägenhet, utan frukost, på Luna Hotel Apartments. Snyggt och fräscht, absolut, men inget hotell. Men framförallt: ingen frukost. Vår systerresa till Istanbul för ett år sedan bjöd på en riktigt bra frukostbuffé på The Peak Hotel. Med tanke på att jag och Mimmi delar passionen för hotellfrukostar, var just frukostbiten ett litet orosmoln just inför Islandsresan. Hotellfrukost gör liksom det där lilla (STORA) extra. Och nu? Voilá - boende på fyrstjärniga Hotel Reykjavik Natura, med frukost och fri tillgång till pool. I bland ska man ha röta! Nedräkningen har börjat, den 24 juni är det dags för avfärd. Can´t wait!


Här ett par glada syrror på vårt finfina hotellrum i Istanbul för ett år sedan. Vi fortsätter på temat att åka till resmål som börjar på "I". Varför ändra på ett vinnande koncept liksom?

3 kommentarer:

Monica sa...

Ja, men grattis!

Uppochhoppa sa...

Great! LOVA mig att ni äter på The fish market! Det är så sjuhuhuhukt gott! välj avsmakningsmenyn, så extremt prisvärd. Do it!!!

Annika/Resfredag sa...

Tack för tipset Sofy, jag lovar! :)