måndag 22 april 2013

Veckans träning (v. 16)

Fazer Blogger Boot Camp, mars 2013.
Dagarna tickar på, och träningsrutinerna börjar sätta sig. Jag försöker varje vecka att lägga in ett cykelpass, ett löppass, och ett styrkepass. Allt därutöver är en bonus. Förra veckan var en bra sådan:

Måndag: Casall T.O.D. #9 "Rythm Gainer" (30 min)
Tisdag: Vila
Onsdag: Springa 4,4 km (25 min)
Torsdag: Springa 5 km (29 min)
Fredag: Styrkepass på SATS. 5 min block med följande muskelgrupper: triceps, axlar, biceps, ben, rygg, och mage (60 min)
Lördag: Cykla, 9 km (25 min)
Söndag: Vila

Träningsveckan har därutöver bjudit på rejält darriga ben, som en följd av squat utmaningen som Starka Clara peppade igång för ett tag sedan. Jag är så glad och tacksam över att jag får ha en frisk kropp. Jag måste dock låta bli att jämföra mig med andra. Det är ju faktiskt så att vi är alla olika, och har olika förutsättningar. Huvudsaken är att vi rör på oss, alltefter vår egen förmåga. Människan är inte gjord för att sitta still, så är det bara. Ha en fin vecka!

6 kommentarer:

Monica sa...

Ja, slutar man jämföra sig själv med andra och istället utmanar sig själv får man bättre självförtroende, men också bättre resultat tror jag.

Annika/Resfredag sa...

Så sant som det är sagt, kära syster.

Alexandra sa...

Du har så rätt Annika! Du vet att din blogg ligger på topp 3 hos mig va? Jag gillar den skarpt :)

Annika/Resfredag sa...

Åh, tack Alexandra, vad glad jag blir!

Sara.P sa...

Darriga ben, jo jag tackar! Men idag kändes det faktiskt lite bättre :). Bra sagt, det där med att inte jämföra sig med andra. Det går lättare nu när jag känner att jag gör det som jag vill och mår bra av. Oavsett hur snabbt andra gör samma sak.

Kram

Annika/Resfredag sa...

Sara, Hedda borde bli squatguru! Hon är ju grym!