måndag 11 mars 2013

Veckans träning (v. 10)


Det bästa botemedlet för långtråkig träning är att fixa lite roligt träningssällskap. Särskilt när man gör plankan. Träningsveckan har annars dominerats av löpträning, till min stora lycka. Som vanligt fungerar jag mycket bättre när jag har en plan att följa, mot ett specifikt mål. Just nu är det Röhnisch Running School som får mig att hålla ångan uppe, och som gör att jag hela tiden utmanar mig själv.

Måndag: 5 km löpning (30 min)
Tisdag: Qigong (40 min)
Onsdag: Casall T.O.D #5 Butt Shape (15 min)
Torsdag: Löpning (Uppvärmning 10 min jogg, intervaller 12 x 1 minut, avslutning 10 min snabb jogg)
Fredag: Vila
Lördag: Löpning (Uppvärmning 10 min jogg, backlöpning 20 min, avslutning 10 min jogg)
Söndag: Vila

Kommande veckas stora höjdpunkt är Blogger Boot Camp, där jag har ett flertal spännande pass inbokade. Det ska bli fantastiskt roligt att träffa alla fina, inspirerande tjejer - både deltagare och instruktörer. Kan det inte bli lördag typ nu?

9 kommentarer:

Frida sa...

Vilken fiffig träningsidé. Den ska jag anamma i sommar :)

Den medelålderskvinnan sa...

Vilken härlig träningsvecka! Du är grym människa!!!

Annika/Resfredag sa...

Eller hur Frida?
Lisen, vem är grym sa du? :)

Tina sa...

Kolla J:s planka. Wonderbar.

Monica sa...

Förresten, jag vill också träna med Jullan!

Sigrid sa...

Wow! Nån dag ska jag oxå börja träna... Men det får bli en annan dag ;-)

Annika/Resfredag sa...

Jullan hälsar att hon gärna kör bootcamp med Tina och Monnah!

Sara.P sa...

Att göra plankan med Hedda är lite deppigt. Hon är alldeles, alldeles för bra... Nej jag tror på det där med Algrens bilar istället ;).

love sa...

zzzzz2018.7.24
prada handbags
christian louboutin shoes
coach factory outlet
cheap jordans
bottega
converse shoes
pandora jewelry outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg boots clearance
ralph lauren uk