lördag 30 mars 2013

Livets dryck


Alltså. Jag förstår inte varför jag i perioder envisas med att dricka lightläsk och juicer av olika slag. Jag konstaterar om och om igen att ett stort glas vatten, med ett gäng iskuber och några skivor citron, är det absolut godaste man kan dricka. Så är det bara.

Här hemma har påskplanerna fått ställas in på grund av sjuka barn. Skönt att ha en lång helg med inga som helst måsten. Igår fick jag ett ryck och städade hela huset, och efter lunch tog jag mig till ett elljusspår och rev av det tionde passet i Röhnisch Running School. Dessvärre hade inte solen nått spåret, så det var ett tjockt lager snö i spåret. Men ändå! (Känslan av att byta längdskidor mot löparskor passar mig alldeles, alldeles utmärkt. Efter Tjejvasan kommer det att dröja ett bra tag innan jag vill se ett par skidor igen...)

5 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Vatten är gott! Jag försöker att dricka vatten för det mesta, förutom när jag vill unna mig vin eller öl eller så. Men läsk går bort. Faktum är att jag inte är så förtjust i läsk heller. Håller med om att vatten med is och citron är gott, men jag är också ganska svag för bubbelvatten...

Monica sa...

Trist att ni är inne i evighetssjukan, fint att du har fått göra något som gör dig så glad. Puss och kram!

LinaTriathlet sa...

Ja det är det verkligen, livets dryck! :)

Annika/Resfredag sa...

Monnah, vi ser ljuset!
Helena, bubbelvatten är också supergott (med citron...)
Lina, eller hur!

Life of Lisa sa...

Så himla trist med mer sjukdom, lider så med er. Krya!!!