måndag 18 februari 2013

Veckans träning (v. 7)

Veckans träning har gått i skidandets tecken, både lodrätt och vågrätt. I måndags fick jag åter igen anledning att nyttja årets ord "Våga", genom att följa med Tobias till Flottsbrobacken. När jag efter otaliga åk i barnbacken äntligen vågade mig upp i familjebacken fick jag sämsta möjliga start, genom att två galna tonåringar, helt utan kontroll på sina brädor, kom i full fräs nerför backen. Den ena galningen körde rätt mot mig, och över mina skidor. En sekund senare hade vi frontalkrockat. Tobias åkte efter och skällde ut killarna efter noter, själv hämtade jag andan efter min nära döden upplevelse. Hm. Kanske ska jag hålla mig till längdskidor i fortsättningen också?

Förra veckan började i skidbacken, & slutade i skidspåren.
Måndag: Utförsåkning 2 timmar + Casall T.O.D #4 "Ab Shape" (15 min)
Tisdag-Fredag: (lång) vila
Lördag: Badminton 45 min + gym (60 min) fokus armar + löpband (15 min)
Söndag: Längdskidor 10 km

På lördag väntar som bekant Tjejvasan. Jag hoppas kunna köra en omgång skidor i veckan, varvat med hemmapass. Nu är det så nära att det bränns!

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta är mycket true.I förlorat min vikt bara gjort förändringar i livsmedel, varvid alla vegetariska och av låg Carb Det hjälpte mig mycket och jag föreslår att alla