måndag 4 februari 2013

Veckans träning (v. 5)


Förra årets vinterträning bestod till största delen av barfotalöpning på stranden med efterföljande dopp i Andamanhavet. Och nu? Inte så mycket barfota, och inte så mycket strand. Jag harvar, utan större framgång, vidare i skidspåret, varvat med cykling och styrka. Det funkar, men om jag hade fått välja hade strandlöpningen vunnit alla gånger. Casalls T.O.D-app är för övrigt en lifesaver när tiden inte räcker till.

Måndag: Casall T.O.D. #3 "Leg Shape" (15 min)
Tisdag: Vila
Onsdag: Cykla 11 km (30 min)
Torsdag: Vila
Fredag: SATS intervaller på löpbandet (20 min), därefter styrka med fokus på armar (totalt 60 min)
Lördag: Längdskidor 10,6 km
Söndag: Vila

Och ni? Hur går det för er?

9 kommentarer:

Louise sa...

snygg-du!!

grymt att du tränar cykel, det kommer du ha nytta av senare i vår!! oroar mig mer för tjejvättern än vasan, jag har ju noll erfarenhet av det. Om man inte räknar skrotcykeltramp med 40 kilo släp ifs...cyklar ju med kidsen ibland. men det är mer stryrketräning än cykling :/

Clara sa...

Hallå, galet härlig bild, dör lite!

Anonym sa...

Tror du vi kan drömma oss tillbaka till denna tiden förra året? Det var skönt att sitta på stranden o se dig komma springande :) Kämpa på Annika

Anonym sa...

Oj blev visst något fel

Lisa sa...

Känner igen det där, fasen vad härlig träning det var ändå. Men var sak har sin tjusning ändå. I år uppskattar jag vintern. Nästa år lär det bli iallafall lite barfotalöpning igen. :)
Kram

Aniika sa...

Härligt Lisa, har ni bestämt vart än?

Aniika sa...

Tack M! :)

Monica sa...

Hur det går? Jo, jag tror det har gått fem kilo upp sedan jul och benbrott, men idag rök gipsskyddet. Nu ska jag väl börja träna, om än försiktigt, igen.

Hanna sa...

Här går det inte alls. Eller, jag var ju med på Nike Blast i lördags, men sedan blev jag tokförkyld. Så typiskt när man varit iväg på något roligt och fått en massa träningspepp, och så KAN man inte träna! *suck* Men men, är på bättringsvägen, och då jäklar skall det tränas! :)

Underbar bild! Gissa om man längtar bort nu?? ;)