torsdag 7 februari 2013

Surftips

Schweiz, augusti 2012.
Alltså, jag hittar så många fantastiska bloggar därute i cyberspace. Sedan ett år tillbaka läser jag till övervägande del träningsbloggar i någon form, gärna med en twist av småbarnslivet som jag själv är mitt uppe i. Och, det vore ju dumt av mig att inte dela med mig av mina senaste upptäckter. Här kommer fem tips på finfina bloggar som jag regelbundet klickar in på just nu (förutom mina gamla godingar, som ni alla hittar i länklistan längre ner till höger):
  • Mammaspring - har två barn, bor i Finland, älskar löpning, och får mig ständigt att vilja damma av löparskorna igen.
  • Hanna springer - upptäckte jag via Lisa, som ständigt pratade sig varm om Hanna. Nu förstår jag varför!
  • Health by Helena - "Endorfinknarkande träningsnarkoman" som ständigt inspirerar.
  • Träningsglädje - Saras blogg utstrålar verkligen träningsglädje, och bilderna hon tar är magiska.
  • Miss Agda - en aktiv tvåbarnsmamma vars mantra för 2013 är att bli "funktionellt superstark".
Sådärja, nu vet ni vad ni ska göra under närmaste timmen. Enjoy! :)

1 kommentar:

Hanna sa...

Men åh, nu såg jag detta inlägg! Vad glad jag blev för dina fina ord! TACK!! :)

Kram!