lördag 23 februari 2013

Mission completed

... jodå, jag kom i mål! Men usch alltså, det var segt. Riktigt segt. Tiden slutade på 4:45. Ruggigt bakhala skidor, minst 30 min i kö för att valla på skidorna 2-3 gånger, inga som helst spår, packat med folk, tre nummer för stora pjäxor, och skidor som inte alls är anpassade till mig (-10 kilo felmarginal). Suck alltså.

Fast ändå. Jag klarade det! Och med det sagt kan jag äntligen bocka av "Tjejvasan" från min bucketlist. Det känns fint. Utförlig rapport kommer framöver, när jag och min kropp har återhämtat oss.

Vill också på att tacka för alla fina hejarop, uppmuntrande mail, peppande sms, blommor och choklad samt värmande telefonsamtal. Era hälsningar fick mig att känna att jag gjorde en insats i stil med Charlotte Kallas. Minst!

Före start: glad och peppad!
Vi såg vinnaren Susanne Nyström gå i mål efter en spännande spurt, hennes sjätte seger på sju år!

1 kommentar:

Monica sa...

Tänk att du åkte med Hans skidor! Jag är fortfarande imponerad av att du kom i mål. :)