onsdag 2 januari 2013

Vårdcentralen och sommardrömmar

Vet ni, jag är så urbota less på den här hostan, och på att vara förkyld! I morse bokade jag läkartid på vårdcentralen. Läkaren pratade om bronkit, vilket jag nog hade kunnat lista ut själv. Några omgångar Mollipect, så kanske jag vaknar upp och är superduperfrisk i morgon? Troligen inte, men drömma går bra. Och drömmer, det gör jag. Just nu om sommaren. Hittade nyligen ett par bilder på Facebook från en fest på Brohof Slott där vi var i somras. Solbrända, glada och... friska. Det var tider det.

Jag har precis fått avboka det jag hade sett fram emot mest på hela veckan: nyårsträning med Lofsan på Rosa Skrot. Jag skulle ha gått på fredagens pass, men inser att jag inte kommer greja det. (Men bra för er andra, då finns det en ledig plats!) Nu måste jag bli frisk. Det nya året skulle ju inte börja så här!?


Brohof med goda vänner, augusti 2012.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Alltså, så sjuuukt segt, lider med dig!
Vi kör samma race här, jag börjar året med vab dårå. Galet segt. OCh själv har jag lite känningar i halsen och generellt i kroppen så nu vågar jag inte annat än att vila. Och proppa mig full med vitaminer. Får bli en promenad istället för träning ikväll och så hoppas jag kunna köra på fredag.

Trist att du inte blir med men kanske är du frisk till söndag och längd - vi får hoppas på det!

Krya på dig!

Annika/Resfredag sa...

Ja, hoppas, hoppas! Tack.

Monica sa...

Bronkit, usch vad trist! Hoppas att du snart mår bättre!

LinaTriathlet sa...

Fy bubblan :( Krya på dig!

Sigrid sa...

Men snygg är du!

Annika/Resfredag sa...

Tack Si! :)