söndag 30 december 2012

Vad önskar du dig?


Ja, vilken är egentligen din önskan? Ingen tid på året är väl så fylld av förväntan och framtidsplaner som just de här sista skälvande dagarna, timmarna, och minuterna på ett år.

Jag brukar vara en expert på att smida planer. Sätta upp mål, drömma, planera. Och jo, så även i år. Fast, om jag bara fick önska mig en sak för mig själv just i detta nu vore det att min visdomstand slutar strula. I kväll började mitt tandont att smyga sig på, och det blir knappast bättre. Nu, mitt i natten, körde precis hjälten Tobias iväg till det nattöppna apoteket på Klarabergsgatan, för att inhandla specialtandborstar och munskölj (variant superstark). Än finns det hopp att stävja inflammationen på egen hand, utan svindyra akuttandläkarbesök. Jag får helt enkelt hoppas på det bästa. Så - de där önskningarna om att resa till Island och springa milen på under 55 minuter - de känns helt plötsligt ganska sekundära. Det jag önskar mig i natt är i stället att få känna mig frisk och kry, både från tandont och från världens segaste förkylning. Tänk vilken gåva ändå, att få vara frisk och känna sig stark i kropp och sinne!

1 kommentar:

Monica sa...

Det jag önskar kan inte hända, så jag önskar bara hälsa och glädje. Dessa saker önskar jag alla jag känner och alla andra också. Kram! Hoppas du snart slipper smärtan.