onsdag 5 december 2012

Mot Bryssel!


Jag hade hoppats kunna dra på mig mina nya skinnboots från Bianco i dag, vilka inhandlades på en utmärkt rea för ett par veckor sedan. Det vill säga, innan snön kom. Själv sitter jag strax, utan mina boots, i ett flygplan på väg till Belgien för att uppleva Europaparlamentet i Bryssel på plats. Luciamingel (det ryktas om att en av våra ministrar ska vara på plats!), träff med en EU-parlamentariker och chokladprovning står på schemat. Japp, jag älskar mitt jobb!

Edit: Man ska inte ropa hej... Jag är fortfarande fast i Bromma, utan varken choklad eller parlament i sikte. Alla flygplan är inställda på grund av snökaoset. Typiskt alltså!

2 kommentarer:

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! sa...

I dagens lucka kan du vinna ett par Damn Heels, var gärna med! :D
http://adaras.se/2012/december/lucka-5-vinn-damn-heels-i-guld-eller-silver.html#comment

Louise sa...

Fy va Trist! Men vilken tur att snön snart kan bära dig på nya äventyr ;-)