fredag 14 december 2012

En julklapp som räcker länge

Jultider. Tanken på att det faktiskt finns många där ute som inte har det lika bra som just jag, som min lilla familj. En tacksamhet över att just mina barn fick födas till en tid och plats där de har rätt till en sådan självklar sak som utbildning.
En i juletider vanlig önskan om att hjälpa till, att göra gott. Är ni också där? Då kan jag tipsa om Plans julklappsshop. Köp en julgåva som faktiskt gör skillnad. På riktigt.

På Julias önskelista: en dockvagn. På Pushpas önskelista: att gå klart skolan.

4 kommentarer:

Plan Sverige sa...

Tack för ditt stöd!

Louise sa...

fattar inte vad man ska ta sig till med världens asså. Det är ju så mycket som är helfel, visst är det i det lilla allt börjar och man kan återvinna burkar och skaffa faddrar och sånt men ändå!!!! Det behövs MEEEER!! Systemförändringar. vad göra??? jag blir matt. Men tack för tipset. Så bra det här. Bra perspektiv för mig idag också, i det lilla. Kram

Annika/Resfredag sa...

Louise, man kan inte rädda hela världen. Men, någonstans måste man börja!

Louise sa...

visst är det så!