tisdag 6 november 2012

Världens sötaste krokodil?


Trött, hungrig, frusen och irriterad efter pendeltågsförseningar (det tog 1,5 timme att komma hem från jobbet), öppnade jag dörren och möttes av den finaste krokodilen jag någonsin har sett - med en pom pom i högsta hugg. Med en gång kändes livet lite roligare.

I kväll provade vi första rätten från Linas Barnkasse: Kyckling Stroganoff. Och, det var väl blandade reaktioner. "Skolmat", tyckte jag. "Ganska gott", tyckte Tobias. "Helt ok", tyckte Sebbe. Och Julia? Hon åt bara ris. Same procedure as last year alltså.

Några ljusglimtar från dagen var en trevlig lunch på stan med en gammal kursare till mig. Och så fick jag mail om att jag har fått plats på Spark i Bakens bloggträff på onsdag kl 18. Då väntar ett Casall T.O.D träningspass på Metropolis Gym inne vid Birger Jarlsgatan. Spännande! Det får nog bli så nära träning jag kommer idag. Nu ska jag bädda ner mig i sängen för att få igen lite av värmen som försvann på tågperrongen. Hu!

4 kommentarer:

Monica sa...

Hu! Men oj, vilken söt krokodillellilleman!

Life of Lisa sa...

Vilken goding!

Vi kör också igång med Linas efter långt uppehåll. Senast (före sommaren) testade vi barnkassen, men nej - vi tyckte den var tråkigare och innehöll för mycket halvfabrikat och rätter vi vill bli av med genom Linas (som stroganoff och sånt). Och barnen åt ändå lika lite och noga utvalt (läs: pastan) som annars.

I måndags landade originalkassen, vi gillar (och barnen äter som vanligt, varken mer eller mindre). Nu kommer vi nog köra ett tag tills frysen åter fylls upp med kolja och sej (för det är vi dåliga att lyckas laga, dvs vara sugna på), då brukar vi ta en paus. :)

Life of Lisa sa...

Och själv blev jag förresten för sen på anmälan till träningskvällen, daaaamn it. Hoppas på reservplats men ska nog inte hoppas för mycket.

Annars börjar det ju bli dags att ses vid närmare stakmaskin på SATS snart?! ;)

Annika/Resfredag sa...

Jaaaa Lisa, snart dags att börja staka. Kul att ni gillar originalkassen, då finns det alltså hopp!