måndag 12 november 2012

Ny vecka?

Dubai, januari 2011.

Jo, det hände visst igen. Den nya veckan kom, utan att jag varken hann städa eller sortera garderober. Däremot hade vi massor av tid att hänga med barnen, varpå städning och andra tråkigheter gott fick läggas åt sidan. Träningen då? Jo, den gick helt ok förra veckan, även om jag kände mig lite småseg:

Måndag: 5 km löpning (utomhus)
Torsdag: badminton
Fredag: styrkepass hemma, varvat med pulshöjare á la Lofsan
Söndag: 1 mil cykling (motionscykel)

Jag sitter här med almanackan i högsta hugg, det ska som vanligt detaljplaneras inför en vecka fylld av diverse åtaganden. Jag bokade av en resa till Ullared i sista stund, och sitter fortfarande och funderar på om det var rätt eller inte. Jag menar, Ullared tillsammans med tjejerna, det kan liksom inte gå fel. Å andra sidan finns det absolut inget vi behöver just nu, vilket kommer sluta med att jag gör av med hundratals, eller snarare tusentals, kronor på sådant som "kan vara bra att ha". Och den kategorin av grejer är med all säkerhet redan överrepresenterad i alla möjliga skrymslen och vrår här hemma. (Men hjälp förresten, tänk om jag går miste om världens fynd där borta?) Hm. Livet består verkligen av svåra val.

6 kommentarer:

Laura sa...

Skön träningsvecka :)

Är väl just det som är nackdelen med att åka till Ullared.. Kommer att gå åt massa pengar på just dom dära bra-att-ha sakerna..

Annika/Resfredag sa...

Jo, det är väl det mitt sunda förnuft försöker intala mig!

Monica sa...

Suck. Jag önskar jag hade Ullared här just nu. Det är en massa saker vi "måste" ha.

Life of Lisa sa...

Blir det någon casall-träning på onsdag? Jag fick plats på 18-passet, så jag ska gå, ser mkt fram emot det men ännu roligare om du också är där! Kram

Annika/Resfredag sa...

JAAA Lisa, kul! Då ses vi!

Annika/Resfredag sa...

... eller jag menar, då sågs vi! Vilket pass! Benen darrar fortfarande, och då var jag inte ens på hela.