lördag 3 november 2012

Lördagsfunderingar

Relax Bay, december 2011.
Trots att jag ofta längtar tillbaka till det "enkla" livet på Koh Lanta, är jag verkligen nöjd med livet här hemma i Sverige just nu. Jag har en fantastisk familj, ett jobb där jag stormtrivs, och jag befinner mig för första gången någonsin (?) på en helt ny nivå i min träning. Jag känner hur min kropp har blivit betydligt starkare och smidigare, och mitt flås går inte ens att jämföra med hur det var för ett år sedan. Tänk att det är så enkelt som "du kan om du vill". Fast det är klart, den där viljan kräver ofta att du är beredd att lämna din bekvämlighetszon. En viktig del av min väg till "Toppform" har varit (och är fortfarande - jag är inte riktigt framme än) att skriva ner mina mål. Ju mer specifika, desto lättare att jobba mot dem. Testa du också. Du kan om du vill!

Inga kommentarer: