torsdag 18 oktober 2012

Mot Moskva!


I början av september undrade jag när, och vart, vi åker. En vecka senare fick jag ett meddelande på facebook från min vän P, ungefär så här: "- Ska till Moskva. Hänger du på?" Det tog mig mindre än en minut att svara: "Skojar du? Klart jag vill!".

Så ja. Om en vecka sitter jag på planet till Moskva. Visaprocessen var en enda lång kamp, men idag blev alla papper äntligen klara. Min slutsats efter den här byråkrati-karusellen är att ryssarna... ja, vad ska man säga? Inte vill ha besök. Men som sagt, trägen vinner. Nästa torsdag bär det av till öst!

4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Trevlig resa! Ska bli intressant att läsa om! Vi har varit i Moskva en gång, men det var ett ganska kort besök. Minns i alla fall att tunnelbanan verkligen är värd att se!!!

Life of Lisa sa...

Undrade just när vi skulle få veta mer!! Moskva, vilken grej!

Annika/Resfredag sa...

Ja, det här ska verkligen bli spännande på alla plan!

Clara sa...

Vad kul med Moskva! Min bror bodde där i tio år, då jag har varit där runt sju gånger. En galen intensiv och speciell stad! Hoppas ni får det bra!