onsdag 10 oktober 2012

(Ljus)are tider


I takt med att mörkret faller över vårt kalla land, ökar storleken på vårt ljuskonto markant. Jag älskar att tända ljus, helst i sällskap av en stor kopp te och lite skön musik i högtalarna. Tv:n väljer jag bort i nio fall av tio, om inte mer. Igår tittade jag en liten stund på "Hollywood-fruar", men övergav ganska snabbt programmet till förmån för motionscykeln nere i garaget. Jag håller sakta men säkert på att bygga upp mitt eget lilla gym här hemma. Sats i all ära, men oftast vill jag hellre hem till barnen än att släpa mig till gymmet efter jobbet. Motionscykel, hantlar, yogamatta, gummiband, hopprep och pilatesboll finns redan på plats här i huset. Nu ska jag bara se till att få ihop ett vettigt träningsprogram också. Som vanligt kommer jag att leta inspiration på några av träningsbloggarna jag läser. (LofsanTrend o träningUpp och hoppa och Spark i baken kan jag varmt rekommendera om någon är på jakt efter tips/inspiration i träningsväg.)

Imorgon väntar några timmars jobb, sedan ska jag hämta barnen tidigt från förskolan. Någon gång efter lunch börjar som bekant min helg, det där med att jobba deltid har helt klart sina fördelar!

Inga kommentarer: