fredag 5 oktober 2012

Fredag...

Augusti 2012.
... det gillar vi! Efter en heldag ute på vift med barnen känns det skönt att slänga upp fötterna på soffan, och äntligen få "prata ikapp" mig med Tobias. När vardagen snurrar på handlar det mycket om praktiska detaljer, typ "vad ska vi äta till middag", eller "tvättar du eller jag barnens överdragskläder?" Det är viktigt att inte glömma bort varandra i den där vardagskarusellen, och verkligen prata.

(Fast, just ikväll vet jag inte hur länge han orkar lyssna på mig. Jag är uppfylld av tankar om Tjejklassikern. Tidigare ikväll bokade jag och resten av järngänget startplatser på både Vansbrosimmet och Tjejvättern. Jajamen! Nu är det verkligen på riktigt!)

3 kommentarer:

Monica sa...

Viktigt, viktigt att prata! Kram.

Charlotta sa...

va kul o mysigt vi hade! längtar redan tills nästa gång (utan barn även om de är urgoa) :)

Anonym sa...

Imponierend! ... und wieviel schwimmt Ihr? Die Anmeldung zum Berlin Marathon beginnt am 25. Oktober - man muss wohl früh sein, um einen Startplatz zu bekommen ( ;
LG!!!