onsdag 5 september 2012

Krisdag

Jo, faktiskt, bokstavligt talat. Vi har haft krisövning hela dagen på jobbet. Vi fick ett scenario tilldelat till oss, och skulle sedan agera utifrån givna förutsättningar. Övningen övervakades av ett par psykologer som före övningen höll föredrag om krishantering. Jag funderade på hur jag skulle reagera, på riktigt, om jag var med om en krissituation. Det närmaste jag har kommit "skarpt läge" är tsunamivarningen när vi var i Thailand. Det var nog så dramatiskt, jag hoppas inte att jag behöver uppleva något liknande igen. (Och då såg vi inte ens tillstymmelsen av någon våg...)


Krisdagen på jobbet föregicks av en krisnatt här hemma. Julia krisade på för fullt, och väckte mig gång på gång. Det blev inte många timmars sömn vill jag lova. Jag är ganska säker på att jag, mycket lämpligt, till och med såg ut som en levande kris när jag kom till jobbet i morse. Ska lägga mig tidigt, och hoppas kunna ta igen lite förlorad sömn. Får väl se hur det går, men tanke på att fröken Julia inte alls verkar sugen på att sova. Fast, är hon någonsin det?

2 kommentarer:

Tina sa...

"Såg ut som en levande kris..." Hahaha det var verkligen roligt skrivet. Hoppas du får sova inatt!

cara menggugurkan hamil sa...

now present in your city