torsdag 27 september 2012

En torsdag i Stuvsta

Foto: Kajsa, aug 2012.
Min storasyster hänger vid en glittrande pool intill ett lyxhus på Sunset Boulevard i Los Angeles. Och lillasyster, hon gör Manhattan, New York, med sin pojkvän. Bitter? Jag? Nej, inte alls. Jag sitter ju i ett nystädat hus i glamourösa Stuvsta. Hm.

Ikväll kom en av tjejerna i mitt "Tjejklassiker-team" förbi med sina två små tjejer. Det är inte varje dag jag sitter och diskuterar olika typer av långskidor. En ny värld håller på att öppna sig för mig, och jag gillar det! Idag körde jag sista löppasset inför Lidingöloppet. Det kändes ok, men inte mer. Har inget direkt "klipp" i steget. Jag hoppas att jag hittar det till på lördag. Om inte kan de där backarna kännas väldigt, väldigt... backiga.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Bara att du skriver "långskidor" haha!! Helt naturligt lät det :)

Monica sa...

Heja Annika! Vilken kämpe du är! Jag är fortfarande blek, bara inte fullt lika mycket som för fem dagar sedan...