fredag 17 augusti 2012

Mina förskolekids


På väg till allra första dagen i förskolan. Jo, igår var en historisk dag, det får man nog lov att säga. När jag lämnade Sebastian imorse (Julia börjar den riktiga inskolningen på måndag) sprang han direkt in till de andra barnen. Kvar stod jag och Julia. Förskolefröken fick lite fint fråga Sebbe "om han kanske inte skulle säga hej då till mamma?". Och det ville han ju. En snabb kram hann vi också med, innan min stora lilla pojke sprang iväg till roligheterna.

Fredag alltså? Det blir nog en lyckad sådan. Jag och Tobias är bjudna på födelsedagsfest till Bro Hof Slott. En fest på slottet kan sällan bli fel. Särskilt inte med en nyinköpt klänning i garderoben.

2 kommentarer:

Fröken M sa...

Vilken fin bild på dina små !!

Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig kalaskväll :)
Kram

Annika/Resfredag sa...

Tack M, det blev en superbra kväll! Är bara inte van att vara uppe så sent... :)