lördag 9 juni 2012

Fotbolls-EM har börjat...


... och ni kan ju gissa hur veckorna i vår familj kommer se ut framöver. Kombinerat med Europatourtävling i golf på Bro Hof och finaler i Franska Öppna, verkar det upplagt för drömhelg i tv-soffan. (I alla fall för den manliga delen av vår familj.)

Jag känner mig inspirerad av idrottsyran, och har varit grymt effektiv i träningsväg under veckan som gick. I tisdags var jag på Sats och sprang en mil på löpbandet. Ger mig själv en guldstjärna och laddar inför ännu en löprunda i helgen. Min kropp har ännu inte riktigt hämtat sig från torsdagens dubbla träningspass, varav badmintonpasset var det roligaste på länge. Nu har vi bara det här med sötsakerna också. De har på något konstigt sätt lyckats nästla sig in i mitt liv igen. De är sluga, sötsakerna, och vinner fyra matcher av fem över mig. Sluga, men inte oövervinnerliga!

1 kommentar:

Monica sa...

Sluga, är det så man ska kalla dem alltså...