lördag 19 maj 2012

Träningsstatus

Det har inte varit jättelätt att få igång bra träningsrutiner sedan jag kom hem från Thailand. Där kändes lättare att komma iväg och träna. Jag öppnade bakdörren och hoppade i poolen för att simma mina längder, alternativt drog på mig shorts och linne och körde barfotalöpning på stranden. 

Jag kanske gör det svårt för mig, men här hemma blir det ett projekt att träna. Har kört igång på Sats nu. Alltså, packa träningsväskan, packa in barn och mig själv i bilen, köra iväg i Stockholms vidriga trafik, lämna barnen på Mini-Sats, träna under tidspress, duscha, hämta barnen, in i bilen, och så köra hem igen. Visst är det kul att träna på ett nytt och fräscht gym, och ha möjlighet att vara med på riktigt proffsiga pass. Men. Det hade inte varit fel med en pool på baksidan här heller. 

Löpträningen i veckan gick ok. 6 kilometer i början på veckan, och så 2 riktigt snabba kilometer ett par dagar senare. Kräktes nästan efter 2 km-passet, och inser att Tobias nog har rätt i att jag borde jobba på min maxpuls. Jodå, jag ska! Ska bara äta upp lite överbliven fika från dagens trevliga fikasällskap först.Visst funkar träningen när man har en sån här pool utanför dörren!
Sai Naam, april 2012.

7 kommentarer:

martina sa...

gud vilken härlig blogg!!! vad coola ni är!! modigt att lämna allt och åka till thailand! det måste jag beundra :D

ps, kollat in min video? om inte kika gärna in på min blogg där den finns! Jag tävlar om att bli stockholms nästa artist och om två dagar (21/5) behöver jag just din röst!! skulle bli superduperglad:D kram!

lina sa...

Min kompis hus håller på att möggla & ruttna så därför är hon med på en tävling där man kan få sitt hem målat. Och man röstar på tävlingen, och det skulle betyda jätte mycket om du röstade på henne här:http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60

Säg gärna till när du röstat på min blogg så att du kan få en fet länk som ett stort tack

Nina sa...

har du haft en bra dag? :)

Nina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
martina sa...

sv: tack vad snällt! blir superglad :D

pilla sa...

Jobbigt att ställa om till hemmaliv igen. Saknar dock bra semesterträning här, o löpbara gator och inget hotellgym. Kommmer börja klättra på vägarna snart!

TUMADRE - ensamstående mamma till två sa...

Träna på hemmaplan eller i Thailand, i vilket fall får man göra sitt bästa utifrån de förutsättningar man har :-)