fredag 9 mars 2012

Tjejmilen, here I come!


Hade laddat hela dagen inför kvällens joggingtur. Perfekta förhållanden; lagom "hård" sand, ljumma vindar, kvällssol, och min iPod laddad med powermusik. Redan vid första steget kände jag att det skulle bli en bra runda. Och, det blev det! 6 km barfotalöpning i rask takt, utan andnöd. Hade flow hela vägen, och hade kunnat fortsätta springa ett tag till. Känner mig frisk, stark och lycklig!

5 kommentarer:

Monica sa...

Åh, jag blir avis!!! Och glad för din skull! Jag orkar inte springa ens 1 km längre.. :(

Stolt make sa...

Det coolaste var ändå att Julia sprang bredvid hela vägen och var heller knappt andfådd. :-)

Charlotta sa...

härligt annika! du ser lycklig ut på bilden. och snygg!

Susanne sa...

Grymt Annika! Håller med Challe, du ser lycklig och snygg ut! Det gjorde iofs innan ni åkte också. :-)

Annika/Resfredag sa...

Man blir lycklig av att springa, funkar till och med bättre än att käka B&J-glass! (nästan...)