måndag 26 mars 2012

Mer Hannah

Det är verkligen kul att fota. På onsdag har jag fått äran att fotografera ett bröllop här på Koh Lanta. Den blivande bruden såg mig fota Hannah nere på stranden, och efter att ha sett resultatet frågade de lyckliga tu om jag kunde tänka mig att fota deras välsignelseceremoni. Gissa om jag svarade ja!? Hurra!


6 kommentarer:

Monnah sa...

Lycka till och grattis!

Anonym sa...

... und wenn K erstmal heiratet. Wie viele HoffotografInnen werden dann um sie herumstehen ( ; Wie die Kiltschotten bei T, hihi ... LG und weiter so!

Anonym sa...

Du är duktig, och Hannah är super fin.
Du kan ta kort på oss med när du kommer hem.
// Maria O

Anonym sa...

Och givetvis grattis till dina nya uppdrag, superkul ju, Maria O

Sigrid sa...

Jag är inte förvånad. Jag är grymt imponerad över alla dina foton här på bloggen.
När vi far till Thailand kan ni väl hänga med så kan du fota min familj på stranden! ;-)

Aniika sa...

Tack för alla hejarop! Det gick bra, men lite nervös var jag allt.