söndag 4 mars 2012

Istanbul it is!

Bild: Ving
Nu är det bestämt. I början av maj reser jag till Istanbul för att göra ett resereportage för Vings Värld. Jag fick välja mellan några olika resmål, men behövde inte många minuter för att bestämma mig för just Istanbul. Jag ser fram emot att uppleva staden där Europa möter Asien. Turkiet är ett av de länder som sedan länge stått på min "rese-önskelista", men trodde inte att jag skulle få åka dit så snart. Kommer alltså hinna vara hemma i Sverige i drygt två veckor innan det bär av igen. Det är ett hårt liv jag lever just nu... :)

8 kommentarer:

Monica sa...

Stackars Liten! ;)

Anonym sa...

Yeah! Coolt, lycka till! /Lotta

Min plats i solen sa...

Hej Anniika!

Tack för dina kloka och fina ord på min blogg angående att blogga. Vad roligt att du kikade in och tog dig tid att lämna en kommentar. Det uppskattades mycket. :)

Roligt att hitta hit till dig också. Jag har ju hört och läst en hel del om dig via Monnah. ;)

Vad spännande det låter med Istanbul! Lycka till! :) Jag har ännu inte besökt Turkiet men förhoppningsvis en dag.

Ta hand om dig!

Kram Lotta

Anonym sa...

Oj vad roligt och spännande, ska bli kul att läsa ditt reportage om den staden senare. // Maria O

Annika/Resfredag sa...

Jadu Monnah, synd om mig va? :) Ser fram emot att äta baklava (har aldrig provat), och gå på sightseeing!

Charlotta sa...

Grattis va roligt Annika!

Didem sa...

Jasså du åker till min hemstad ! va roligt har du frågor kan jag säkert hjälpa dig.

Didem sa...

Jasså du åker till min hemstad. Va roligt! har du några funderingar så kan jag säkert hjälpa dig på traven krammmmis