tisdag 6 mars 2012

Första fotouppdraget

I veckan fick jag mitt första "riktiga" fotouppdrag. Jenny på Lanta Wellness bad mig plåta lite bilder under rubriken "Personlig Träning" till ett par olika hemsidor. Känner mig hedrad över uppdraget! Vill också passa på att tacka våra fantastiska modeller Ylva och Hannah.

Jag fick upp intresset för fotografering i samband med att Tobias gav mig en systemkamera i 30-års present. Jag håller just nu på att avsluta en distanskurs i "Fotografi -Visuell kommunikation". (7.5 poäng, Jönköpings Högskola. Rekommenderas!) Lär mig nya saker hela tiden, men har fortfarande lång tid kvar innan jag känner mig helt bekväm med kameran och alla dess inställningar. Drömmen vore att bli lika duktig som min kompis Petra som tog de här fina bilderna på oss. Det är rena rama djungeln med begrepp som slutare/bländare/ISO. Men kul är det!


3 kommentarer:

Monica sa...

Grattis Foto-Anniki!

FruSofie sa...

Vad kul med ett fotouppdrag, grattis!!!

Vi åker till Ao Nang i slutet på mars, har aldrig varit i Thailand innan så det ska bli så kul =)
Har ni varit där någonting?

Kram

AlphaForum.se sa...

Hej!

Ville bara tipsa om ett nytt forum för alla Sonyister, du är välkommen att kika in :-)

(du får såklart ta bort den här kommentaren om du vill)