lördag 11 februari 2012

Abstinens efter Kexchoklad

Utö, juni 2011
Nu har det gått mer än fyra månader sedan vi landade i Phuket, tiden går fort när man har roligt! Inte en enda gång har jag haft hemlängtan sedan vi kom hit. Däremot finns det saker som jag längtar efter. Igår fick jag en helt galen abstinens efter Cloetta Kexchoklad. Fråga mig inte varför, kunde bara inte sluta tänka på den röd/gula förpackningen. Den där perfekta kombinationen av krispigt kex, med de olika lagren av mjölkchoklad. Åh...

Tobias längtar efter "badminton", "Estrella-chips" och "snabbt internet". (Om ni visste hur mycket internetstrul vi har haft. Gah! Om ni har förmånen att ha snabb uppkoppling hemma - ha vett att uppskatta det.)

3 kommentarer:

Monica sa...

Du känner vibbarna från den nya choklad-kexchokladen eller kexchoklad-chokladen. (De har inte bestämt vad den ska heta än men är en choklad med kexchokladbitar i. Vet inte om den är god dock. Marabou har kommit med en saltlakritspackad mjölkchokladkaka. Den har jag inte heller smakat på, men trots min numera helt mörk choklad-godisövergång är jag sugen på den där med lakrits.)

Tina sa...

Sista Marabou-biten rök idag. Suck...

Annika/Resfredag sa...

Åh, lova att komma med utförlig rapport Monnah!