lördag 26 november 2011

Det där med reklam...

Jag, som av någon outgrundlig anledning har svårt för fötter överhuvudtaget, kan inte tänka mig något mindre upphetsande än just reklam för strumpor. Men, så hade jag heller aldrig kommit på tanken att sälja strumpor genom att sätta ett par fasta kvinnobröst som fokus i marknadsföringen. Bilden nedan är reklam för företaget Happy Socks. Och om någon undrar säljer de alltså strumpor, inte bröstoperationer. Jaja, jag slapp i alla fall se ett par fötter i reklamen. Kanske ska jag bara glädja mig åt det?

Bild från Chic

3 kommentarer:

Monica sa...

Oh yeah... Eller vad ska man säga?

Anonym sa...

Får mig att undra om de tänker på att bröst i ett visst skede i livet ser ut som sockar? och då hennes ser ganska glada ut (än så länge) så blev det liksom happy socks. Make sense to me!

-Kristin

Annika/Resfredag sa...

Haha Kristin, bra liknelse! Så måste det vara. :)