torsdag 20 oktober 2011

Vänta nu...

Foto: Aftonbladet/All over press
... jag som tyckte att Demi Moore var smal innan otrohetsryktena gällande Ashton Kutcher satte fart. Usch ja, dessvärre undgår det där med olycklig kärlek inte ens megasuperduper-kändisarna. Eller drabbas de oftare just eftersom de är megasuperduper-kändisar? Det måste ständigt uppkomma tillfällen att flirta/flirtas med i de kretsarna. Hur som helst, hoppas hon äter upp sig lite snart, stackars Demi. Fortsätter det så här finns det snart inget kvar av henne (förutom möjligen silikonbrösten och hårförlängningarna).

2 kommentarer:

Monica sa...

Just denna bild skickade jag till K och frågade honom om män verkligen tycker det här är snyggt... Själv blev jag alldeles betagen av den sydafrikanska läraren som sjöng och dansade med sina elever på konserten i går. Lite tjock, men med formerna på rätt ställe och rytmen i blodet var hon något av det sexigaste jag har sett! Hon kunde röra sig, hon. Och hon var ungefär tre Demi bred, men wow alltså!

Mimmi sa...

Jag reagerade också när jag såg den där bilden. Stackars vackra rika flicka, som det brukar heta. Jo, det är inte lätt att hålla ihop ett äktenskap i den där världen. Johnny Depp o Vanessa Paradise är väl det eviga exemplet, men läste just att han börjat supa hårt så vi får väl se hur länge det håller.