söndag 16 oktober 2011

Utforskar-dag!

"Gamla stan" i Koh Lanta.
En båt kommer lastad.
Badpaus!
Stilleben,
... och så lite grönt, bara för att det är skönt.
Sämre date kan man ha.
Sitter ute i mörkret och ser blixtrar lysa upp himlen längre bort på horisonten. Inga knallar, och inget regn, men det verkar på väg hit. Ett rejält åskoväder vore en perfekt avslutning på en perfekt dag! Jag och Tobias steg upp tidigt, packade med oss badkläder, solkräm plus vatten, och hoppade upp på motorcykeln. (Kändes för övrigt märkligt att inte behöva packa ner välling, flaskor, nappar, blöjor osv osv.)

Det finns många pärlor här på ön. Många ställen är så vackra att jag nästan får stanna och nypa mig i armen. Jag är en sån där strand-hav-palm-tjej, kan liksom aldrig få nog. Japp, jag har tydligen hamnat helt rätt.

3 kommentarer:

Monica sa...

Först tänkte jag: "Bra jobbat, de har redan träffat barnvaktarkompisar!". Sedan tänkte jag: "Eh, så där skulle vi också ha haft det i Philly, det hade varit något det...". Härligt!!!

Lea sa...

vilka vackra exotiska bilder! känner sommarens doft...

runwaytoadventures.com sa...

Vad fantastiskt ni verkar ha det! Längtar så efter "paradiset" även om hösten är bland det bästa i Sverige :)