fredag 7 oktober 2011

Torsdag blev fredag.


Jag var helt säker på att det var torsdag idag. Det måste vara ett gott tecken. Dagarna flyter ihop här, trots att vi inte ens har varit här i en vecka. Idag har vi legat i poolen halva dagen. Siesta på det, sen en långrunda "på stan". Stannade till på Pierres och Jennys (svåger plus fru) favoritställe här; "Slow Down". Förstår att de trivs där, dit kommer vi gå ofta! Vi satte oss i deras restaurang, med utsikt över havet, och åt en fantastiskt god middag medan solen gick ner framför våra ögon. Jag är lyckligt lottad.

Får ta tillbaka mitt mantra som jag kört den senaste tiden "jag kommer inte att laga mat på över ett halvår"! Det var inte sant. Idag gjorde jag lunch. Hällde i 3 dl hett vatten över en "Cup of noodles". Fantastiskt goda, faktiskt, och starka så det vattnas i ögonen! Det kommer bli ett stående lunch-inslag.

3 kommentarer:

Lea sa...

Och jag kände redan i onsdags att det var fredag:| vad jag gillar att få läsa dina inlägg... Man blir jag så glad för er skull! Så underbart! Njut! Kram.

Anonym sa...

Aj, aj, aj, då måste du vila! 3dl vatten, och så fick du ju koka det oxå, och sen pricka rätt så att det hamna på nudlarna. Skönt att man kan få ta det lugnt efter en sån pärs!

Kram Pierre

Tina sa...

Vad härligt det ser ut.