torsdag 6 oktober 2011

Är det...

... det här som kallas jetlag?

Sitter på en restaurang och slösurfar, internet funkar igen efter att ha varit nere några dagar. Här har vi ätit middag två dagar i rad. Runt 140 kr för tre vuxna och två barn, och då är det ändå dyrt här om man jämför. Om jag tittar upp ser jag vårt hus ca 10 meter bort. Vi kommer ha det bra här. Riktigt bra.

Idag hyrde vi en tuk-tuk och tog oss till "stan", Saladan, som ligger några kilometer bort. Köpte med oss en massa leksaker till barnen, mat och frukt. Ananasen och vattenmelonen smakar lika ljuvligt som jag minns dem.

Jag har bara varit i Thailand en gång tidigare, 2004. Har inte riktigt koll på "hur man gör" med allt än, men vi lär oss en massa saker varje dag.

Det är varmt, men ännu inte för varmt. Det är ju regnsäsong här just nu, så det regnar en hel del. Mig gör det inget, tycker bara det är skönt. Var ute och gick en lång promenad i regnet längs stranden igår. Det kändes overkligt. En hel strand för mig själv. Bara jag och mina tankar. Jag är så glad att vi får uppleva det här!

12 kommentarer:

Monica sa...

Tjoho! Njut i fulla drag. Kram. Själv drar jag söderut i morgon. Till Malmö... Hahahaha!

kristin sa...

Åh kära nån vad mysigt och härligt det låter, får en liten tår i ögat när jag tittar ut och ser vårt regn. Inte lika härligt :)

Anonym sa...

Åh vad roligt att få läsa om hur ni har det, hälsa Hannah att hon också måste höra av sig och skriva nått :) kram till er alla. /Maria

Louise sa...

Åh va härligt Annika! Kram!!

Anonym sa...

Härligt att ni är framme! En promenad på en öde strand, finns inget bättre. Jag vet!! Gissar att ni äter på restaurangen i början av stranden, men en lite "platå" ut mot havet, säg isåfall hej från mig och Jenny till Mr boy.

Syns snart,
Kramisar Pierre

Fredrik sa...

Låter helt fantastiskt gytt!

Siv sa...

Underbart! Ni får ha det så bra där borta ♥

Linda S sa...

Härligt med sovande barn. :)

Team Aephoria sa...

Låter helt underbart! Hoppas du har en lika bra vecka och allt. Själva har vi snö... :)

Anonym sa...

Ser ut som Sebbe legat i sträckbänk!/Peter
Ät en melon för mig med.

Helena sa...

Vad fina de är! :-) Ha det så jättebra där borta. Kram!

Tina sa...

Saknar era fina fina barn.