fredag 30 september 2011

Paus från pack-kaos!

Nu är vi nere på detaljnivå. Typ "tryck-ner-så-mycket-som-möjligt-i-resväskan"-nivå. Hur packar man för sju månader i Thailand? Svårt. På min "to-do" lista finns numera bara ett fåtal punkter kvar. Drömmen börjar bli verklighet. Är mest nervös för själva flygresan. Två barn under tre år, på ett flygplan, i många långa timmar. Ska strax åka till affären för att handla upp hela godisavdelningen. Kanske kan det hjälpa en bit på vägen?!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hannah får ta barnen när de är som jobbigast eller??? Det kommer gå så bra så. Lycka till med packningen, det ser ut att vara för mycket kläder ;) kram m

runwaytoadventures.com sa...

Så underbart att åka iväg. Men packa kan gärna någon annan göra. Jag håller på och roddar min weekendväska. Jobbigt bara det!

Gabriella sa...

Lycka till med det sista nu. Hoppas er flygresa går finfint. (Men vågar du verkligen bjuda på godis när ni är uppe i luften? Blir det inte väldigt spralliga barn av det?) Ni kommer att få en fantastisk vinter i år - långt bortom gnistrande snö som lyser vit & rosiga barnakinder på skridskoisen. Klart turkost vatten, sköna dagar i flippfloppsen & strandväskan packad varendaste dag känns ju enormt lyxigt & lockande. Njuuut oförskämt mycket & tänk inte på alla stackare som spänner på sig längdskidorna & trotsar kylan. :)

Lea sa...

O, Vad spännande! Mot nya äventyr! Stor LYCKA till! :)

Anonym sa...

haha Gabi, tror att det där godiset snarare är inköpt för att jag ska klara den långa resan med två vildingar som springer i gångarna... :)/Aniika

qqq sa...

adidas outlet
michael kors outlet
adidas yeezy
yeezy boost 350
coach outlet store
adidas nmd
kd 9 shoes
polo outlet
louboutin chaussures
ralph lauren uk
170714yueqin