tisdag 13 september 2011

Min makes ungdomskärlek

Foto: "OK!"
Första gången jag stiftade bekantskap med Samantha Fox var hos min jämnårige granne F. Han hade en stor poster på väggen med en lättklädd Fox, som låg med trånande blick med tuttarna i vädret (eller hade hon en bikini på sig? Minns inte längre. I vilket fall som helst gjorde de där tuttarna intryck på mig.). Uppenbarligen var inte F den ende killen i världen som drömde om Samantha, även min man hade en crush på förlagan till Baywatch-brudarna.

Tobias tog det hårt när jag visade bilden på Fox och hennes blivande ... fru. Det var alltså inte alls Tobias, eller någon annan av hans trånande manliga vänner, som vann den yppiga blondinens hjärta, utan Samanthas manager Myrna. Må de leva lyckliga i alla sina dagar!

7 kommentarer:

AL sa...

Haha vet inte varför men jag fick först syn på kvinnan till höger (Myrna?) efter att jag läst rubriken "min makes ungdomskärlek". no further comments :)

Örjan sa...

kan detta verkligen stämma?

Therese H sa...

En kille i min klass (i 4:an) hade en tröja med en toplessbild av henne på..:-)

Therese H sa...

Och jag gillade INTE den tröjan!

Rosita sa...

he he

Annika/Resfredag sa...

haha, jo Örjan, nog stämmer det! ledsen att behöva krossa dina drömmar så här.

eswede_mobile sa...

Touch me now!