onsdag 3 augusti 2011

Måns och Marie.

Alltså, jag kan inte hjälpa att jag tycker det är tråkigt, på riktigt! Måns Zelmerlöv och Marie Serneholt var ju Sveriges svar på David & Victoria Beckham! Unga, snygga & framgångsrika. Och så kan de ju sjunga också! Hoppas de blir tillsammans igen, Sverige behöver ett äkta glamour-par. För vilka ska de nu bli tillsammans med? Kan ni t.ex. se Måns tillsammans med Sveriges mesta singel: Carola? Nja... Eller vänta, vad sägs om Måns tillsammans med vår egen prinsessa Madeleine? Det vore något. De kan ju också funka som äkta glamour-par! (Kommer inte på någon till Marie, prins Carl-Philip är ju redan tillsammans med den där Slitz-modellen.)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Monica sa...

Fast Helene Billgren är väl ledig? (Vilken grej! Måns och hon...) Jag tror att jag läste i en av Brittas skvallertidningar att herr Billgren hakat ihop sig med en ung kvinna efter att ha varit ihop med Helene i massor av år. Jag tycker det är trist med skilsmässa när det ändå verkar som att de varit lyckliga ihop.

fembarnsmamman sa...

Ja tråkigt. Kanske att de var lite för bra ihop - lite för perfekta och bildsnygga. Hoppas att de båda hittar någon som älskar dem för det dem är inuti.