söndag 7 augusti 2011

Lamino-love.


Jag är ingen person som lägger tusentals kronor på möbler och inredning, alla insparade pengar går istället till resor. Detta behöver inte betyda att jag inte gillar inredning, tvärtom. En av mina favoritbloggar heter Trendenser och är den ultimata inredningsbloggen. I julas fick jag tidernas julklapp när jag vann första pris i bloggens advenskalender; en String-hylla, en Ruben-lampa och en Lamino-fåtölj. De säger att prylar inte direkt kan köpa lycka, men jag kan intyga att jo, lampan och fåtöljen gjorde mig lycklig, på riktigt. Varje gång jag sätter mig i fåtöljen och känner skinn-doften, då njuter jag. Stringhyllan väntar fortfarande på en plats i vårt nya hem. Var, när och hur det hemmet kommer vara, det vet ingen. Allra minst jag.

4 kommentarer:

AL sa...

Imponerande. Hylla, fåtölj, lampa, tvättmaskin Har du inrett hela hemmet med tävlingsvinster?

Monica sa...

Jag tycker att ni ska bo nära oss. Thailand känns lite långt bort...

Annika/Resfredag sa...

AL, dromvinsten ar en resa. Jag fortsätter tävla till NY resan blir min!! :)

Unknown sa...

JIANBIN1226
tiffany jewellery
michael kors canada
canada goose
giuseppe zanotti shoes
nike air max 90
rolex watches for sale
north face jackets
oakley sunglasses sale
fitflops outlet sale
louis vuitton bags