fredag 8 juli 2011

Sjuk.

Ja, jag har legat däckad ett par dagar. Inte alls kul, med tanke på att solen är på sitt allra bästa humör. Tänk att man kan sova en hel dag och ändå vara trött! När jag låg på soffan och mår som sämst sätter sig Sebastian bredvid mig, lägger en hand på mitt hår och säger: "- Jag är stolt över dig mamma!"

Alltså, minst en gång om dagen får jag mig ett rejält skratt av något Sebastian säger. Det överväger lätt de gånger jag faktiskt blir riktigt arg på honom, för tro mig, det händer också!

Sebastian, jag är stolt över dig också!!
Juni 2009

2 kommentarer:

Unknown sa...

tack för fin kommentar till mitt gästinlägg, härligt med människor som känner till våra barn "på riktigt" och inte bara fördomarna ;) Kram

Monica sa...

Härligt att du mår bättre! Hoppas att ni blir superfriska tills ni kommer hit! Kram.