torsdag 21 juli 2011

Semester-dagar, regn-dagar, sjuk-dagar...

Våra semesterveckor runt om i Sverige denna sommaren kan sammanfattas med två ord: regn och magsjuka. Just nu härjar magsjukan i Blekinge. Min lilla familj vägrar tro att det kommer från oss, vi var ju isolerade i evigheter innan vi vågade oss hit!? Och regnet då, det kan väl ändå inte vara vårt fel? Det kanske låter som jag är lite bitter här, men, det är jag inte! Vi har trots allt haft några härliga veckor ute på "turné". (Att sen magsjukan gjorde att jag missade sommarens höjdpunkter: Stefans spelning i Marstrand, och bröd-baket i Klackamåla, ja, det är en annan historia.) Julia och Sebastian älskar att busa med släktingarna runt om i Sverige. Och, semester är alltid semester. Vill man äta godis till lunch, får man det! Och glass till middag? Visst! Vi har ju semester!

Ebba.
Har egentligen bara en önskan just nu. En snygg och praktisk regnjacka. Det skulle behövas idag. Hittade en från Didriksons när jag satt och slösurfade, ska skriva upp den på önskelistan.

2 kommentarer:

Towe sa...

Jag är också så himla trött på regn - det är tur att vi ska spendera vintern i värmen :)

Unknown sa...

Hej!
Jag säljer en sådan regnjacka helt ny (den ligger kvar i kartongen och allt) på blocket!
Jag bor i Lomma så sök på Ebba regnjacka!

:)
Vänliga hälsningar
Anna