tisdag 26 juli 2011

Inget spring i benen.

Tjejmilen 2009.
Jag har under hela semestern haft en massa "spring i benen", var jättesugen på att ut och springa när jag kom tillbaka till Stockholm. Oj vad jag skulle kuta runt i elljusspåret! Och helst, likt tjejerna i Nike´s reklamfilmer, se sådär lagom oberörd och käck ut när jag susade fram. Eller sådär cool och snygg som modegurun och maratonlöperskan Sofia Hedström.

Det där springet i benen försvann tydligen någonstans på E22:an mellan Karlskrona och Stockholm. Igår, när jag äntligen fått på mig löparskorna, skrek hela min kropp "neeeeej!". Benen var som bly, fötterna vägrade röra på sig. Vad hände? Ska göra ett nytt försök imorgon. Kanske. Målet är att någon gång, någonstans, springa en mil på under en timme. Just nu känns det ungefär lika troligt som att bestiga Mount Everest.

Inga kommentarer: