söndag 19 juni 2011

Mimmi kan!

Blomsterkrans till farmor & farfars grav.
"Kvinnor kan". Jag skulle vilja ändra den slagdängan till "Mimmi kan". Min syster Mimmi är helt fantastisk. På alla vis. Jag vet ingen som är så "fixig" som hon. Allt hon gör blir bra. Skulle kunna ha världens längsta inlägg om allt hon kan, men eftersom barnen snart vaknar får jag fokusera på en sak i dag. Hennes florist-kunskaper. Det var stor släktträff i går nere i Blekinge, vilken bl.a. innehöll en minnesstund vid farmor och farfars grav. Mimmi blev ombedd att göra en krans till graven, resultatet ser ni på bilden. Hon tog även på sig uppgiften att göra min brudbukett, vilket hon lyckades med den äran. Mimmi, jag bugar och bockar. Du äger!

Min brudbukett. Till vänster i bild ser ni för övrigt vårt inbjudningskort, vilket en av mina andra multitalangbegåvade systrar gjorde. Och fotot, det tog såklart vår egen hovfotograf Jette.


Inga kommentarer: