torsdag 26 maj 2011

Min mamma.

Elin Forsman. 18 år och söt som en dag. Vad tänkte du på? Vilka drömmar hade du?
På söndag är det mors dag och jag har under hela veckan tänkt lite extra på mamma. Min mamma var lika gammal som jag är nu när hon fick mig. Jag är syskon nummer fem i en skara på sju. Om jag hade kört samma race som mamma hade jag alltså haft FEM barn vid detta laget. Det känns väldigt, väldigt främmande. Jag klagar ibland på hur trött jag är, hur jobbigt det är att ha små barn, hur gärna jag vill ha lite mer tid för mig själv, ja ni vet...

Inser mer och mer hur trött mamma måste ha varit under alla dessa år. Hjälp, hon måste varit trött hela tiden! Hon syltade, saftade, sydde, tvättade, städade, strök, jobbade, bakade, tröstade, fixade. Vad säger man? "Tack" räcker liksom inte till. Men ändå - tack mamma! Jag älskar dig!

Inga kommentarer: