söndag 29 maj 2011

Grattis på mors dag!

Moderskapet överträffar allt.
(Dubai, januari 2011).
Jag har gjort en hel del resor i mitt liv, men jag måste ändå säga att den bästa resan jag gjort är att bli mamma! Det är jobbigt och slitet ibland, men för det mesta alldeles, alldeles underbart!

På självaste mors dag vaknade jag med huvudvärk och en sjuk liten Julia vid min sida. Pojkarna i familjen räddade upp dagen genom att ge mig fin-fina presenter. Sebastian hade fått egna pengar för att köpa något till mig på Coop. Tydligen hade det tagit en stund för honom att hitta den ultimata presenten, men till slut hittade han något han trodde jag ville ha: ett vitt ljus. Vem hade trott att en gåva i form av ett vitt ljus för typ 22,50 kr på Coop kunde få mina ögon att bli blanka? Tack Sebbe.
 
Tobias hade gått loss i vårt lokala bageri och kom hem med en massa godsaker. För att toppa det hela fick jag också ett paket Ben & Jerry. En fantastisk mors dag med andra ord!

4 kommentarer:

Pierre, Jenny och Elliot sa...

Puss på er! Kram Jenny och Pierre

Monica sa...

Wow! Själv fick jag en kupong på att vi firar Mors dag en annan dag. (Jag fick också en jättefin krok som Elina har gjort själv och ett kort av Sara.)

Charlotte sa...

Fina!

Charlotta sa...

jag fick oxå blöta ögon, going-sebbe!