söndag 10 april 2011

Levi´s curve ID.


Levi´s curve ID (Bold Curve)

I flera månader efter Julia föddes gick jag omkring i mina gravidbyxor. För er som undrar kan jag bara bekräfta, JA, det är konstigt att gå omkring med en "gravidmage" fast bebisen faktiskt redan är ute. Min storasyster T har hoppat i sina "smaljeans" typ dagen efter förlossningen. Jag kan konstatera att jag är född med andra förutsättningar. Nu har det gått 8 månader sedan jag födde barn, så det börjar verkligen bli dags att köpa nya jeans.

Just jeans-köpar-momentet förknippar jag med ångest. Små provrum, starka lampor och... insikten att kroppen inte längre ser ut som den gjorde en gång. Har dock inte undgått Levi´s kampanj om "Curve ID" jeans, så sprang in på JC igår och provade ett par. Expediten, en vrålsnygg (smaaaaal) tjej i 20-års åldern, hade på sig ett par Curve ID och jag hoppades kanske att jag på något magiskt sätt skulle se ut som henne när jag hade klämt på mig jeansen. Så blev det ju inte riktigt. Men ändå, jag fick på mig ett par snygga jeans som INTE var köpta på mamma-avdelningen. Det ni!