torsdag 17 mars 2011

Road-trip i USA?

Frukost enligt viktväktar-metoden. Not.
Florida maj 2008

Hyrde en schysst cab och drog Florida runt.

Funderar på att köpa en sommarstuga i Miami. Typ den här?

Lyckliga efter vår dyraste shopping-runda någonsin!
I dag kom min mamma hit och hälsade på, hon har varit i USA och Skottland i nästan två månader. Hon hade shoppat loss i Amerikat och hade bl.a. en massa fina klänningar till Julia med sig hem. När hon berättade om sina äventyr där borta greps jag av en omedelbar längtan efter en ordentlig road-trip i USA, typ kust-till-kust. Det var tre år sedan jag var i USA senast. Det börjar bli dags igen! Dollarn är låg, förstår ni hur mycket jag skulle kunna shoppa "over there"? Men så var det barnen också. Två barn under tre år. Nja, kanske får vi skjuta på den där road-tripen ändå.

3 kommentarer:

Monica sa...

Tack för idag! Trevligt. Vi ses i morgon igen.

Anonym sa...

Min stuga i Miami är tyvärr inte till salu.
Hälsningar Peter

Tina sa...

Jag vill också!! Både åka till U.S.A och åka på värsta shopping resan. När blir det.