tisdag 1 februari 2011

Godis.


Sebbe har hittat Tinas godis..
Sturkö, 2009-07-18
Vissa dagar finns det bara en sak i mina tankar. Godis. Funderade ett tag på att skriva något klokt om situationen i Egypten, men just idag känns det sekundärt i min lilla värld. Vet inte hur jag ska göra för att bli kvitt min stora last i livet. Eller, behöver jag sluta helt? Kanske ska köra lördagsgodis som alla andra normala människor. Problemet är att jag inte klarar det. Jag kör allt eller inget. Av eller på. Tänkte att godissuget skulle avta med åldern, men icke! Jaja, jag vet i alla fall en viss syster i Skottland som är snäppet värre än mig. Tina- om du hade varit här skulle vi väl tagit en tur till kiosken?

3 kommentarer:

Monica sa...

Du ska få lite Kinder Riegeln när jag kommer hem. Eller så kanske jag bara ger dig några papper som du kan lukta på... :)

PERNILLA sa...

zink annika, testa det. funkade fin-fint för mig. numera föredrar jag förrätt framför efterrätt.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
ralph lauren outlet
ralph lauren uk
pandora
ray ban eyeglasses
true religion jeans
michael kors outlet online sale
michael kors outlet
golden goose
coach outlet online
golden goose sneakers