fredag 11 februari 2011

Det sägs att man ska leva i nuet, men...

Puss på dig älskling!

Mys med barnen på stranden.  Det känns inte så aktuellt idag.

Sebastian filosoferar.
Dubai, januari 2011

 ... just i dag tänker jag hellre på våra härliga dagar i Dubai. Känns overkligt att det bara var några veckor sedan vi var där. Ute rasar det full snöstorm och all busstrafik är inställd i Stockholm pga halka. Jag skulle ha varit hos tandläkaren inne i stan kl 10, men avbokade i morse. Tydligen var jag inte den enda som hade gjort det förklarade den trevliga tandläkar-receptionisten. Själv hade hon kunnat gå till jobbet. Jag gillar snö. Jag gillar Sverige. Men, ínte just idag. Just idag skulle jag nämligen hellre ha hängt på stranden i Dubai! Får nöja mig med att titta på fotona istället, och drömma mig bort till nästa resa.

Inga kommentarer: