onsdag 9 februari 2011

Bio.

Februari 2009
Barnvagnsbio med Sebastian för ett par år sedan. Kommer för övrigt INTE att testa barnvagnsbio igen.
Tänk själv ca 50 skrikande ungar i en biosalong. Förtar liksom hela känslan av att gå på bio!
En sak som är bra när man har småbarn är att man lär sig ta tillvara på de små stunderna i vardagen, de man tidigare tog för givna! Innan Sebastian föddes gick jag och Tobias ofta på bio utan att tänka så mycket mer på det. Nu för tiden ser jag det som värsta lyxen att få komma iväg själv några timmar och sjunka långt ner i biosätet med en påse godis och en kall dricka...

I måndags var jag och en kompis på Söder och tittade på "King´s speech". Vi hade båda höga förväntningar med tanke på filmrecensionerna. Och ja. Det var en bra film. Men, den blir ändå inte en favorit hos mig. Hade kanske väntat mig lite mer. Kunde inte låta bli att hela tiden dra paralleller till "Stolthet och fördom". Colin Firth ÄR liksom Mr. Darcy.

Inga kommentarer: