onsdag 31 juli 2013

Ny bloggdesign


Under en längre tid har jag velat fräscha upp bloggen, göra om, göra bättre. I samband med att jag la över bloggen på en egen domän fick jag en utmärkt anledning att äntligen göra slag i saken. Eller, jag och jag, i detta fallet kan jag inte riktigt ta åt mig äran. Jag bad istället min helproffsiga systerdotter att hjälpa mig. Hon har inte ens fyllt 15, men är redan ljusår förbi mig vad gäller bloggdesign/foto. TACK Elina, du är bäst.

Under fliken "Resorna", under min header, har jag nu samlat mina artiklar/reportage en gång för alla. Jag hoppas och tror att listan kommer att fyllas på kontinuerligt. (Jag tar den uppgiften på allvar, och börjar redan i morgon, då jag och T åker till södra England. Tjohoo!) Under fliken "Träningen" har jag/ska jag sammanfatta de lopp jag genomför eller planera att genomföra. Jag hoppas att även den här listan kommer att fyllas på i snabb (bokstavligt talat!) takt.

Nu, vänner, familj, bekanta, och obekanta också för den delen, behöver jag ER hjälp. Vad tycker ni som följer bloggen? Vad saknas, kan något göras mer användarvänligt, vill ni läsa mer/mindre om något etc? Jag tar tacksamt emot all form av feedback!

tisdag 30 juli 2013

Att samla de sista solstrålarna


Nja, riktigt så illa är det väl inte. Men lite vemodigt känns det allt, att gå in i sommarens sista semestervecka. Det gäller att njuta av det lilla, sedan när vardagskarusellen drar igång igen. Någonstans är det alltid skönt när det är dags för "hösttermin". Nystart passar aldrig så bra som när det i augusti är dags för inköpet av den sedvanliga kalendern, en sprillans ny, och fylla den med drömmar och planer. Med hösten kommer också nya utmaningar för min lilla familj. Men först ska vi som sagt samla de där sista solstrålarna.

(Och ja, veckan började bra, med 6 timmars fullt ös på Liseberg med kvällssol i bästa västkustenanda.)

måndag 29 juli 2013

Barnen och jag...


... har haft en "egen" vecka tillsammans här i Blekinge. Nu packar vi ihop oss och åker vidare mot Göteborg, för att möta upp en efterlängtad make/pappa. Vi ska, i olika konstellationer, passa på att njuta av vår sista semestervecka. Härliga tider, både bakom oss och framför oss!

söndag 28 juli 2013

Mitt sommarlov, vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli!


För ett par dagar sedan hörde jag någon säga att "barn måste vara gjorda för att vara utomhus". Och ja, så är det nog. Mina barn springer som små kalvar på grönbete här ute på ön. Klätterträd, studsmatta, fikapauser, rutschkana, båtturer, badstunder, hängmatta, kvällspromenader - det är mycket som ska hinnas med under sommarlovet. Precis som det ska vara, med andra ord.

lördag 27 juli 2013

Det bästa och det värsta

Gdansk, juli 2013. Foto: Monnah

Lika underbart det är att få träffa sina bästa vänner igen, lika sorgligt är det att behöva lämna dem. Men så är sommaren. Full av underbara möten, och därav också full av trista avsked. I går åkte min syster Tina "hem" (hemma, vart ligger det någonstans?) till Skottland igen, efter två veckor här i Sverige. Min roliga, generösa, och livfulla storasyster. Hallå, kan ingen uppfinna den där teleporteringsmaskinen snart!?

fredag 26 juli 2013

Resfredag: Solnedgång över Bredavik




Jag reser ofta, gärna, och helst långväga. Men. Det finns en plats på jorden dit jag återvänder, gång på gång. Det finns inga solnedgångar i hela världen som kan slå dem över Bredavik, Sturkö - med Karlskronas siluett vid horisonten. Luften - den klara och höga. Ljuset - det guldgula och trollbindande. Ljuden, de jag har hört förut, och kommer att höra igen.

För mig är denna plats ett löfte att om allting annat rämnar, finns det ändå saker och ting i livet som består.

För mig, och många andra, är Sturkö också en plats för vila, en möjlighet att hämta kraft, en vy som inspirerar. Tror du mig inte? Gör dig själv en tjänst och kom hit. Välkommen till mitt paradis.

torsdag 25 juli 2013

We Are Family


Här har ni oss allihop, samlade på en och samma bild. Det här gänget betyder allt för mig - och lite till. Det finns fler som jag förstår ni. Sju syskon (japp, samma föräldrar!). Äldsta född 1970, och yngsta 1992. Tillsammans är vi oslagbara!

onsdag 24 juli 2013

Jul i juli

Inte för att sabba era semestrar eller så, men har ni tänkt på att det är den 24 juli i dag? Japp. Det innebär således att det är fem ynka månader kvar till julafton. Ingen anledning att få panik dock, storfamiljen här på ön firade förra årets jul i söndags. "Jul i juli" blev en riktigt lyckad tillställning, och vi bestämde oss ganska omgående för att köra på det här konceptet framöver. Med sju syskon spridda över hela världen är det inte så lätt att få ihop en gemensam julafton. På sommaren brukar det vara lite lättare att synka våra scheman, och detta året fick vi två dagar tillsammas hela familjen (med samtliga ingifta/partners och syskonbarn). Det händer inte ofta vill jag lova!


I söndags vankades julfrukost med risgrynsgröt, lussekatter, pepparkakor och skinkmackor. En av svågrarna hade till och med vispat ihop lite konstsnö. En julgran fanns såklart också på plats, liksom julmusiken (tack Spotify!).


Vi kör vidare traditionen med "julklappslista", det vill säga vi lottar vem som ska köpa julklapp till vem. Vuxna för sig, och barnen för sig. Alltså, att öppna julklappar i 30 graders värme är inget man gör varje dag. (Jag tror till och med det var varmare i söndags, än när vi firade jul i Thailand.)


Till er alla, från oss alla: en riktigt god jul(i)!

tisdag 23 juli 2013

Veckans träning (v. 29)


Jag är glad över att träningskläderna numera har en självklar plats i resväskan när jag åker bort. Viljan har alltid funnits där, men med enbart vilja kommer man inte så långt. Man måste agera också. (Det finns inga genvägar, tro mig, jag har letat!)

Förra veckan kom jag iväg på tre löprundor. Inte speciellt långa, jag lyckades precis skrapa ihop 1 mil på en hel vecka (måndag, onsdag, fredag). En av rundorna sprang jag sen kväll, tillsammans med min syster och en systerson. Klockan var strax före 22 innan vi gav oss iväg. Himlen hade tidigare på kvällen exploderat i den absolut vackraste solnedgångarna på hela sommaren. Vi sprang när de sista guldtonerna la sig över viken, och havsbrisen var ljuvligt sval mot solbränd hud. Med spring i benen och pirr i magen av allt det vackra kändes som om jag skulle kunna springa hur länge som helst. Efter ett tag hann både mörkret och kondisen ikapp, men ändå. Wow, vilken kväll!

Snart är det dags att lägga i en extra växel inför Tjejmilen som börjar närma sig. Intervaller och backträning ligger högt upp på "att göra"- listan! 

måndag 22 juli 2013

aniika.se

Gdansk, 2013. Foto:Mimmi
Äntligen! Numera kan jag stoltsera med en egen domän. (TACK Klausen!) Nu slipper ni, och jag, världens längsta bloggadress. Från och med räcker det kort och gott med www.aniika.se

(Och nej, jag är inte finskättling. Och nej, mina föräldrar döpte mig inte till "Annika med ett n och två i" trots att det är många som tror det. Aniika är helt enkelt ett nickname som hänger med från min hotmailadress back in the days.)

söndag 21 juli 2013

"Jag börjar på måndag"


Godis. Min akilleshäl. Det är för gott. Och ja, chokladpralinerna från Bryssel är uppätna sedan länge. Fingodiset har istället fått ge vika för öns ICA-handlarens utbud av trötta karameller från Karamellkungen. Men snart måste det faktiskt få ett slut. Inte ens jag klarar det här tempot särskilt länge till. Måndag imorgon var det va? Japp. Vi kör på det.


lördag 20 juli 2013

Kalas à la Håkansson


Jodå, i dag var det dags att låta flipflopsen vila, och istället rota fram högklackat. Jag lyxade till och med till det med mascara! (Necessären brukar annars få vila på somrarna...) Mamma har fyllt 65, och ställde till med rejäl släktfest tillsammans farbror och faster som också fyllt jämnt. 

Efter denna heldag tillsammans med släkten, kan jag åter igen konstatera att jag är lyckligt lottad som har fått växa upp med det här gänget, detta kloka, glada, snälla och roliga gäng. Jag är ganska säker på att Nanna satt och log förnöjsamt på sitt lilla moln uppe i himlen i dag (eller vad säger du farmor!?)

fredag 19 juli 2013

Resfredag: ToR Karlskona-Gdynia

För ett par veckor sedan ringde min mamma och föreslog att sommarens mamma+systerträff skulle äga rum i Polen. Sagt och gjort, en vecka senare befann vi oss i en hytt på Polenfärjan. Vi betalade drygt 600 SEK/pp för hytt ToR till Gdynia - inklusive middagsbuffé och frukostbuffé. Det kan ha varit mina bäst investerade hundralappar någonsin. 

Så. Har ni vägarna förbi Karlskona och känner er sugna på en spontanresa till "kontinenten" - kan jag verkligen rekommendera en tur med Polenfärjan. Gdynia är dock ingen hit, vi valde istället att ta en taxi till vackra Gdansk. Hade vi haft bättre väder hade vi förmodligen också tagit en tur till kurortsstaden Sopot, och hängt på någon av dess vackra badstränder.


Hos Mimmi kan ni läsa mer om vår resa. Utförligare rapport och fler bilder kommer framöver!

Foton: Mimmi

torsdag 18 juli 2013

Östersjön och jul(i)stök


En ryggsäck med fika, filt, två lintottar och en make. Ett stormande, virvlande Östersjön som kuliss - och lyckan är som gjord. Dagens utflykt till Uttorps naturreservat blev en sommarhöjdare, både för föräldrar och barn. 

Från köket ringlar sig just nu den inte fullt lika somriga doften av ... saffran. Japp. Storasyster bakar lussekatter på löpande band. Till helgen vankas det "jul i juli" här på ön. Det ryktas även om ett parti julmust. (Pepparkakorna har jag, inte helt oväntat, redan varit och nallat av.) Storfamiljen bestämde sig helt enkelt för att skjuta upp julklappsutdelningen till en tidpunkt då vi alla var samlade. Det råkar som bekant inte hända så ofta när vi är så många och så utspridda som vi är. Barnen verkar en aning förvirrade, men helt klart nöjda med upplägget. Det tror jag det!

onsdag 17 juli 2013

Mitt perfekta sommarliv


Semester. Smaka på ordet. Finns det något ljuvligare? Facebookflöden och bloggar svämmar över av bilder på grillad mat, solnedgångar, målade tånaglar i hängmattan, och fräkniga näsor. Inte mig emot. Inte alls! Jag är en av alla dem som bidrar till de där bilderna, om mitt perfekta sommarliv. För ja, så är det. Perfekt alltså. Jag älskar den här tiden på året, och allt vad det innebär. 

(Och bilden på min perfekta dotter, vid en perfekt solnedgång i ett perfekt Mollösund, den har min perfekta svägerska Johanna tagit!) 

tisdag 16 juli 2013

Så mycket bättre...


... när vi är tillsammans! Hängmatta, lagom skugga fast sol, lätt skärgårdsbris och omgiven av de absolut finaste jag vet. Väck mig aldrig ur denna dröm! 

måndag 15 juli 2013

Veckans träning (v. 28)



Vecka 29 går till historien som min absolut minst "träniga" vecka under hela 2013. Förutom ett flertal långpromenader/powerwalks/terapisessioner (kärt barn har många namn!) har jag inte genomfört ett enda pulspass. Anledningen stavas halsont och rejäl hosta. Först kände jag mig bara stressad över utebliven träning, men nu känns det faktiskt bara skönt att ha fått en vilovecka. 

I dag var det dock slut på vilan! Jag, svåger + svägerska snörde på oss löparskorna och gav oss ut på en skön kvällsrunda. Efteråt körde vi 45-30-15 planka/armhävningar/saxhopp. Välbehövligt och uppfriskande. Hostan höll sig i schack - och jag verkar vara back on track! :)

söndag 14 juli 2013

Sommarsöndag i Blekinge


I dag kommer min lilla familj hit, efter några dagar tillsammans med Tobias släkt på västkusten. Där har det fiskats krabbor, spelats beachvolleyturnering, lekts med hundar, och grillats. Men nu? Nu är det Blekinges tur att få hänga med de här små blondinerna. Äntligen!

I övrigt njuter jag i fulla drag här "hemma". Jag umgås med min (stor)familj, läser, skrattar - och befinner mig helt enkelt på rätt plats, i rätt tid. I morse väcktes jag tidigt av den sommarsol som bara kan upplevas här, och tassade upp för att rota fram mina gympaskor. Det blev till slut en timmes rask morgonpromenad, den bästa jag haft på evigheter. Omgivningarna här i skärgården är så vackra att jag nästan blir tårögd. Iphonen lämnar jag hemma. Jag vill inte missa en sekund av allt det vackra, utan fånga varje liten nyans av hesa måsskratt och bräkande små lamm. När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund, och läste bland annat Helenas inlägg #livetärnu. Mitt i prick!

lördag 13 juli 2013

Meanwhile...


... i en hytt på Polenfärjan - på väg till Gdansk. Sa jag att jag har världens finaste familj? Well, det kan aldrig sägas för många gånger!

fredag 12 juli 2013

Resfredag: Att göra Vansbro

Det här med fullgöra någon typ av klassiker, i mitt fall tjejvarianten, bär med sig många fördelar. Inte minst har det gjort underverk för min träning, och fördjupat mina vänskapsrelationer, men det har också gett mig en anledning att resa runt i vårt vackra avlånga land. Det är inte ofta man får en anledning att åka till Vansbro. Eller Mora. Och inte till Motala heller för den delen. Sanningen är att jag inte hade besökt varken Vansbro, Mora eller Motala innan det var dags för mina tävlingar. Genom veckans Resfredag får jag helt enkelt tipsa om just det: ut och upptäck Sverige. Det finns så otroligt mycket att se och göra...


... som att till exempel besöka ett tält på parkering intill Västerdalälven, och hämta ut ett startbevis.


Eller varför inte avnjuta en sallad från Vansbro Icas salladsbar. Det blev den ultimata uppladdningen inför simningen.


Här är vi fortfarande ganska lugna, typ 2 timmar före start.


Och här? Jag vet inte riktigt. Kanske skryter vi för omvärlden om våra kommande bedrifter.


Det är lätt att vara kaxig innan startskottet går. Det är inte lika lätt att vara kaxig när man känner sig utklädd till en säl med badmössa.


1000 meter senare. Och visst gick det bra! Jag simmade in på 27:26. Målet var under 30 minuter, så jag får vara nöjd. Jag kände mig dock lite begränsad av att det var så trångt! Jag hade kunnat simma fortare (eller, jag intalar mig det i alla fall), om jag hade fått slippa irritera mig på alla dessa tjejer/kvinnor/gummor som blockerade min framfart. När det var ca 100 meter kvar fick jag rejäl kramp i höger vad (och jag antar då att alla dessa tjejer/kvinnor/gummor i sin tur irriterade sig på mig.) Men, det gick ju fint ändå. Tack Motala för denna gången. Kanske får vi anledning att ses igen. Man vet aldrig så noga med mig.

Samtliga foton: Louise (eller tagna med hennes kamera).

torsdag 11 juli 2013

Home is where your heart is

Bredavik, Sturkö.
... och på Sturkö finns mitt hjärta. Jag är hemma, och jag älskar varje sekund.

onsdag 10 juli 2013

Packa pappas kappsäck

Eller ja. Det får han faktiskt göra själv. Däremot är jag i full gång att packa min. Eller snarare packa ur. Den Stora Latheten drabbade mig så hårt att jag inte ens har packat upp resväskan från Island än.

När väskan är färdigpackad är det dags för mig att åka söderut. Det har blivit dags för en av årets höjdpunkter - sommarens obligatoriska "mamma+systrar"-träff. Och jo, det finns ett par bröder också. De är inte ens tillfrågade. Oschyst? Både ja och nej. Jag tror att de får nog av oss syrror i andra sammanhang. Detta året gör vi något så exotiskt (?) som att åka till Polen. Billigt och nära, men ändå "utomlands". Cześć!

5 x systrar + en styck mamma. Juli 2012.

tisdag 9 juli 2013

Veckans träning (v. 27)


Veckans träningshöjdpunkt? Lätt fråga. Vansbro Tjejsim var betydligt roligare än jag hade föreställt mig. Jag har fortfarande lite svårt att tro att det verkligen är gjort, att jag numera kan bocka av ett av mina stora livsmål. Lidingöloppet, Tjejvasan, Tjejvättern och Vansbro - it is done!

Måndag: Springa 5 km (35 min), därefter 45-30-15 armhävningar/plankan
Tisdag: Vila
Onsdag: Simma (20 min)
Torsdag: Spinning (55 min)
Fredag: Vila
Lördag: Simma 1000 m (27 min 26 sek)
Söndag: (Välförtjänt) vila

Annars då? Sommar, sol, lata timmar och sena nätter. Trots att det finns massor av tid över till att träna, är det svårare än jag trott att ta mig tiden. Min facebook översvämmas av hurtiga personer som stiger upp i gryningen för att avnjuta tidiga löprundor i sommarsolen. Till och med min man stiger upp kl 6 för att gå upp och spela golf. Själv är jag vanligtvis inte den som brukar sova länge, men den här sommaren har varit ett undantag. Jag älskar mina sovmorgnar! Det är inte förrän någon gång efter lunch jag ens börjar tänka tanken på att dra på mig löparskorna. I veckan åker jag hem till Blekinge - då blir det bootcamp med släkten på Sturkö. Det har jag längtat efter ända sedan förra sommaren!

måndag 8 juli 2013

Caught in the moment


Sommarlov, häng med kompisar, och inga måsten. Eller jo. Kanske ett och annat ändå. - "Mamma, när det är så här varmt måste man faktiskt äta glass!"

Vansbro Tjejsim 2013


Yippie och tjohooo! Tjugosju minuter och tjugosex sekunder. Så lång tid tog det för mig att simma mina tusen meter i Västerdalälven. Tänk ändå, att vi sätter oss i en bil, åker 3,5 timmar enkel väg, för att springa ut i riktigt kallt vatten och simma den korta sträckan. Galet. Fast ändå, så rätt! Det var en minst sagt uppfriskande upplevelse. Chockartat kallt i början (mellan 15-16 grader), men sedan relativt behagligt. Jag störde mig en del på trängseln, jag både sparkades på och sparkade andra i vattnet. Jag kunde dock njuta av simningen, på riktigt, särskilt under den senare halvan av simsträckan. Som vanligt var bilresan med tjejerna en av de stora behållningarna med det här. Jag lovar, många ämnen hinner avverkas under 7 timmar i en bil!

Jag har härmed lyckats fullgöra det fjärde och sista momentet i min egen variant på "Tjejklassikern" (jag sprang 15 km Lidingölopp istället för 10 km). Det är värt att firas - det är det.

lördag 6 juli 2013

På väg till Vansbrosimmet!


När ni läser det här sitter jag i en bil på väg till Vansbro. Det har blivit dags för mitt sista delmoment i Tjejklassikern. Jag vill inte ropa hej riktigt än. Vi pratar ju ändå om mig, den värsta badkrukan jag känner. Sist jag kollade var det 15-någonting grader i vattnet där uppe. Alltså, typ isvakskallt.

Med mig i väskan har jag våtdräkt, bikini, vaselin, badmössa, simglasögon, vaselin (alltid detta vaselin!), morgonrock, handduk, duschgrejer, ett par plastpåsar för blöta grejer, och ett varmt ombyte. Ja, och så lakritschoklad då. Från Island förstås.

Jag har blandade känslor inför dagens simning. Jag har bara simmat vid två tillfällen i sommar, varav en gång i en 39 grader varm spapool (räknas det ens?). Ja, vi får väl helt enkelt se hur det går. Om jag ska vara helt ärlig ser jag mest fram emot de sju timmarna i bilen tillsammans med mitt team, Challe och Louise!

fredag 5 juli 2013

Resfredag: Bryssel

För ett par veckor sedan spenderade jag tre dagar i Bryssel - Europas huvudstad. Jag var där på jobbuppdrag, men mellan möten och mingel hann jag också med lite roligheter. 


Det går inte att nämna Bryssel, utan att i samma mening säga något om EU. Hela staden genomsyras av denna storslagna apparat, det går liksom inte att undgå. På bilden står jag för övrigt och ser väldigt förnöjd ut utanför kommissionens högkvarter.


Som sagt, det går knappast att ta ett steg utan att påminnas om den europeiska unionen.


Japp. Ännu en "nu-posar-jag-framför-kommissionen"-bild.


Men det finns ju faktiskt andra saker att titta på i Bryssel. Som Grand Place till exempel, det välkända torget mitt i stadskärnan. På torget hittar man bland annat Bryssels stadshus - som började byggas redan år 1402. 


Stadshuset är fullt av vackra och spännande detaljer.


Och så har vi såklart Manneken Pis. Att en kissande liten staty (med betoning på liten, mycket mindre än vad jag hade trott) har lyckats bli världskänd är för mig fortfarande obegripligt. Vad är grejen liksom? Hur som helst, det går tydligen inte att befinna sig i Bryssel utan att ta ett foto, kameran åkte som ni ser fram per automatik.


Nej, kissande små pojkar i all ära, men det som fångade min uppmärksamhet var istället alla otaliga chokladbutiker som låg strategiskt belägna vart jag än vände min (målsökande) blick. Mitt resesällskap hävdade att Leonidas inte skulle göra mig besviken... och visst hade hon rätt. Guldasken med belgiska praliner var verkligen en äkta skattkista. Min favorit? Åh, en av de vita pralinerna med "jordgubbsmousse"-fyllning. Oj. Så. God.

Matmässigt kan jag annars rekommendera den fräscha matkedjan The Foodmaker, där jag lunchade ett par gånger. God, nyttig och, förhållandevis prisvärd, mat. Gillar man smoothies kan också Helixir vara värt ett besök. De kan det där med smoothies.

Angående boende - det kryllar av hotell i alla prisklasser i Bryssel. Se dock till att boka i god tid, jag försökte boka ett tiotal olika boenden innan jag hittade ett ledigt rum. Jag hamnade till slut på The Phileas Fogg, ett bed & breakfast som har en personlig prägel man sällan hittar någon annanstans. Lätt värt alla fullbokningar!

*****

Så - gillar man stadspuls, EU och choklad är ett besök till Bryssel givet. Jag kommer förmodligen att åka dit igen, om inte annat för att köpa upp ett lager av de där jordgubbsmousse-pralinerna...

Spinning med Linda

Nu har det snart gått en månad sedan jag körde Tjejvättern. Jag har inte varit i närheten av en sadel sedan dess - andra träningsformer har känts betydligt mer lockande. Men, när Linda frågade om jag ville hänga på och testcykla hennes pass Spin55 (som hon kommer att köra på Friskis i Haninge till hösten) tackade jag såklart ja. Jag visste redan innan att Linda är en jätteduktig instruktör, eftersom jag körde ett teknikpass med henne inför Tjejvasan. Då gällde det i och för sig längdskidåkning, men hon visade samma proffsighet och glädje i sin roll som spinninginstruktör.


Närbilderna jag fotade på Linda blev alldeles suddiga, det blir ju lätt så när man försöker plåta en energisk instruktör i cykelsadeln... Men visst, kisar ni lite grand ser ni en stretchande Linda skymta framme vid podiet.


Vi var ett glatt gäng Lofsianer som möttes upp för att cykla. Det var som vanligt riktigt kul att få träffa några av tjejerna i Lofsans challenge på riktigt - i vanliga fall umgås vi ju bara "på nätet". Och Linda, tack åter igen för ett toppenbra pass. Jag kommer att sova riktigt gott i natt!

torsdag 4 juli 2013

Den Stora Latheten

Foto: Mimmi
Officiellt gick jag på semester dagen före midsommarafton, alltså den 20 juni. Strax efter midsommar åkte jag och min syster till Island, för att sedan komma tillbaka till... just det. Den Stora Latheten. I slutet på förra veckan gick jag in i någon slags semesterkoma. Alla de där planerna, på allt som skulle fixas här hemma, de blev snabbt bortprioriterade till förmån för långa, jättelånga, sovmorgnar, och allmänt häng. I förrgår fick jag äntligen ett ryck, och körde tio timmars städning i sträck. Och det var bara toppen på det berömda isberget. Det finns så mycket att organisera, att planera och att åtgärda. Fast... det får nog vänta - kanske till nästa semester. Nu är det sommar, och tid för att umgås med familj och vänner. Jo, så får det bli.

onsdag 3 juli 2013

Little campers


Bästa (och billigaste) sommartipset?


Rota fram ett tält bland bråtet i garaget, och sätt upp det i trädgården...


... jag kan utlova braksuccé! (Och, har man riktig tur kommer det elektriska håret på köpet.)