Sidor

lördag 19 juli 2014

I don't know how she does it

Det tog sin lilla tid, men idag var det dags. Jag premiärbadade i svenskt vatten! För varje år som går blir jag mer och mer badkruka, varför och hur hände det!? Mina barn hejade fram mig och kallade mig modig (de som förmodligen skulle ha badat om det så låg is kvar på havet!) - så jag kunde liksom inte banga...

Dagen har annars spenderats med näsan i en bok med diverse matrelatetade avbrott. Rotmos till middag, med de allra flesta ingredienser plockade i föräldrarnas trädgård. Svårslagen måltid.

Kvällens underhållning bestod av filmen "I dont know how she does it" med Sarah Jessica Parker i huvudrollen. Tänkvärd film som behandlar jonglerandet som karriärskvinna/mamma. Ingen lätt ekvation, som jag iofs gärna undviker att fundera närmare på nu under semestern.

En annan "I dont know how she does it"-roll innehas av min syster Mimmi. Hon kan vara den mest multitalangfulla personen jag känner. Tidigare idag visade hon åter igen prov på en av alla talanger när hon relativt spontant tillsammans med min svägerska grejade ihop en blomsterbåge till min kusins bröllop. Och ja, det är mina föräldrars trädgårdsland som bidrar med "ingredienser" även här.

6 kommentarer: